Voor kraamverzorgenden

Leden van Coöperatie KZG – stuk voor stuk bedreven, zelfstandig opererende kraamverzorgenden – genieten van alle voordelen die een collectief met zich meebrengt, mét behoud van hun zelfstandigheid en vrijheid als individuele, vrije kraamzorgondernemer.

Alleen samen

Met ons razendsnel groeiende ledenaantal zijn we een partij van betekenis. Heb je een stem. Maken we graag het verschil. Voor jou, voor je cliënt én ter verbetering van de kwaliteit en samenwerking. Binnen de gehele integrale geboortezorg, voor iedereen. Samen.

Ben je actief als zelfstandig kraamverzorgende of wil je dat worden? We vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Landelijk netwerk

Coöperatie KZG helpt zelfstandig kraamverzorgenden en kleine kraamzorgorganisaties, die zijn verspreid over heel Nederland. We maken ze onderdeel van de integrale geboortezorg. Voor een sterkere positie, maximale administratieve ondersteuning en een verbeterde, structurele samenwerking in de keten.

Gesprekspartner zorgverzekeraars

Coöperatie KZG behartigt de belangen van haar leden onder andere door met zorgverzekeraars te onderhandelen over de vergoedingen. En met een goed resultaat.

Samen zijn we van betekenis. Sluit je aan. Voor meer impact, goede afspraken, en een eerlijke vergoeding.

Kwaliteit & veiligheid

Na het behalen van je HKZ-certificering kun je zelfstandig het volledige kraamproces van begin tot eind registreren, volgen en borgen in ons kwaliteitsmanagementsysteem Conexus.

Aan de hand van het kwaliteitshandboek i.c.m. workshops van Coöperatie KZG, kun je aan de kwaliteitsnormen voldoen én word je continu gestimuleerd om de kwaliteit van je onderneming en dienstverlening (nog) verder te verbeteren.

Als lid van de Coöperatie KZG werk je efficiënt en veilig, altijd geheel volgens wet- en regelgeving.

Buddy-systeem

Na toelating word je (organisatie) gekoppeld aan een lid bij jou uit de regio. Deze kraamzorgondernemer begeleidt je waar nodig, zodat je snel en volledig wegwijs raakt in onze manier van werken en de daarbij horende software, kwaliteitsmanagement- en facturatie-applicaties.

Inmiddels staat een online leeromgeving in de startblokken, waardoor je als kersvers lid in de toekomst, ook jezelf kunt inwerken. Wanneer je wilt, waar je ook bent.

En kom je ergens niet uit of heb je andere vragen? Dan staat het bestuur van Coöperatie KZG natuurlijk ook voor je klaar.