Ledenvoordeel

Als lid van Coöperatie KZG heb je een stem. Werk je makkelijker, fiscaal veilig en voldoe je volledig aan alle (stevige) eisen en wet- en regelgeving. Maken we samen het verschil. Voor jou, je cliënt én ter verbetering van de kwaliteit en samenwerking binnen de integrale geboortezorg.

Zelfstandig samen

Zo kun je – naast de vrijheid die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt – mede door onze ondersteuning en achterban maximaal opereren binnen de geboortezorgketen. Blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, afspraken en wet- & regelgeving. Heb je inspraak in de inzet van gesprekken met regionale KSV’s en VSV’s, onderhandelingen met verzekeraars én maak je een vuist voor verdere kwaliteitsverbetering van de kraamzorg in Nederland.

Versterk je positie

Coöperatie KZG gelooft in de kracht van samenwerking. Niet alleen aan het kraambed als kraamzorgprofessional, maar ook branchebreed. Zo werken we samen met verschillende ketenpartners om onze positie – als onafhankelijk van elkaar opererende, zelfstandige kraamzorgondernemers – te versterken. Je belangen te behartigen, namens jou direct aan tafel te zitten bij zorgverzekeraars. En om als specialisten mee te denken, bij te dragen in de verdere innovatie van de kraamzorg in Nederland.

Samen zijn we een. Samen zijn we Coöperatie Kraamzorggroep.

Slimme software

Als lid van Coöperatie KZG word je volledig uitgerust met de benodigde kwaliteitsmanagementsoftware én een handige factureringsapplicatie waarmee je de factuur voor geleverde diensten direct bij de zorgverzekeraar deponeert.

Door de kosten voor de benodigde (juridische) ondersteuning, opleiding/certificering en software samen te delen, kun je als kleine kraamzorgaanbieder tegen relatief zeer lage tarieven eenvoudig voldoen aan alle normen en kwaliteitseisen voor kraamzorgondernemers die fungeren binnen de integrale geboortezorg. Klinkt goed? Dat is het ook.

De ledenvoordelen voor je op een rij.

1

Zelfstandig én samen

Bundel je krachten. En versterk je zelfstandige positie in de kraamzorgsector.

2

De beste zorg

Borg je kwaliteit van zorgverlening met up-to-date kennis, skills én certificering.

3

Eerlijke beloning

Als één juridische entiteit vormen we samen een gecontracteerde zorgverlener.

4

Maximaal ondernemen

Fiscaal veilig, HKZ-gecertificeerd & zorg-administratief optimaal ondernemen.

Wil jij dat ook? Meld je aan.

Word lid

Ben je actief als zelfstandig kraamverzorgende – als zzp’er, maatschap of kleine ondernemer – of wil je dat worden? Meld je aan als lid, of neem contact met ons op. We vertellen je graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.