Kraamzorg coöperatie KZG

Kraamzorg coöperatie KZG heeft goede zorgcontracten, ondersteunt je bij je zorgadministratie én zorgt ervoor dat je fiscaal veilig en kwalitatief kunt blijven ondernemen. Vrij en zelfstandig, maar dan met de expertise en kracht van de coöperatie.

Landelijk netwerk

Onze leden bestaan stuk voor stuk uit bedreven kraamzorgprofessionals, verspreid over heel Nederland. Enthousiaste, zelfstandige kraamverzorgenden die hun krachten hebben gebundeld.

Voor minder ondernemersrisico en meer rendement. En maximale kraamzorg, kwaliteit en ondersteuning. Wat wil je nog meer?

Bedreven kraamzorgprofessionals

Je bent niet voor niets zelfstandig kraamverzorgende geworden. De vrijheid, het maatwerk, de fiscale voordelen… zomaar een aantal pluspunten die bij het zelfstandig ondernemerschap komen kijken. Je bepaalt je eigen visie, werkwijze en klantenkring.

Wil je nóg slimmer zelfstandig ondernemen? Sluit je aan bij kraamzorg coöperatie KZG.

In je kracht

Als lid van kraamzorg coöperatie KZG kun jij je volledig concentreren op dat waar jij goed in bent: kwalitatieve, persoonlijke kraamzorg op maat. De rest doen we samen.

Contracten met zorgverzekeraars? Check. Bijscholing, innovaties en wetgeving? Check. Fiscaal veilig ondernemen, gebruik van de juiste software en maximale aansluiting op de integrale geboortezorg? Samen met ons samenwerkingsverband voor én door kraamzorgprofessionals sta je sterker. Onderneem je zekerder. Gemakkelijker. Mét behoud van je zelfstandigheid en eigen, unieke authenticiteit.

KZG heeft mij enorm geholpen bij mijn start als zzp’er. Ook heb je meer zekerheid en sta je samen garant voor kwalitatieve kraamzorg.

Mirjam Maasland • Kraamzorg Mirjam Maasland

HKZ-gecertificeerd

De beste kwaliteit van zorg, het is een van onze belangrijkste speerpunten. De leden van Coöperatie kraamzorggroep KZG zijn dan ook volledig HKZ-gecertificeerd, waarmee we aantonen dat we continu – en in samenspraak met onze leden – streven naar een duurzame kwaliteitsverbetering in de kraamzorg en een transparante, efficiënte werkwijze.

Onze diensten

Voldoe door onze samenwerking aan alle wettelijke eisen. Participeer als individuele kraamzorgondernemer optimaal binnen de integrale geboortezorg. En voel je volledig ondersteund door jouw vaste achterban, met meer dan 150 collega’s, kraamzorgmaatschappen, gerenommeerde belangenbehartigers en – last but not least – de branchevereniging.

Word lid. Sta steviger. En bepaal samen onze koers.

Onze missie is om kleine, zelfstandige kraamzorgondernemers met elkaar te verbinden. Hen te ondersteunen, een stem te geven, zodat zij eenvoudig en optimaal kunnen opereren binnen de integrale geboortezorg. Ze naadloos voldoen aan alle wettelijke, fiscale en (administratieve) kwaliteitseisen. Mét behoud van hun zelfstandigheid en eigenheid.

Voor een borging van de beste kwaliteit. Een eerlijke vergoeding, minder administratieve zorgen. En maximale vrijheid en werkgeluk.