Onze kraamzorggroep

Onze kraamzorggroep – Coöperatie KZG – is opgericht door zelfstandige kraamzorgondernemers. Wij kennen het werkveld, begrijpen wat je nodig hebt én weten waar de schoen soms wringt: een van de redenen van oprichting van Coöperatie KZG.

Ons motto?

Met elkaar bereiken we meer. Inmiddels telt Coöperatie KZG meer dan 150 leden, waardoor we samen – eenieder als individuele kraamzorgprofessional – een gelijkwaardige positie binnen de kraamzorgketen realiseren.

Waarom een kraamzorggroep?

Als individuele kraamzorgondernemer is het bijna onmogelijk om de ontwikkelingen binnen de integrale geboortezorg bij te benen, om als zzp’er volledig aan de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg te voldoen. Door samen een coöperatie te vormen, is dat wel mogelijk.

Voordelen lidmaatschap

Coöperatie KZG helpt je fiscaal veilig, optimaal binnen de keten te kunnen ondernemen. Ondersteunt je in alles wat bij zelfstandig ondernemen komt kijken. En bij alles wat we doen, zijn – naast borging van een uitstekende kwaliteit van kraamzorg – onze leden ons uitgangspunt. Onze Raad van Toezicht ziet erop toe dat wij dat blijven doen, zodat jij verzekerd bent van maximale ondersteuning. Nu, en in de toekomst.

De ledenvoordelen voor je op een rij.

1

Zelfstandig én samen

Bundel je krachten. En versterk je zelfstandige positie in de kraamzorgsector.

2

De beste zorg

Borg je kwaliteit van zorgverlening met up-to-date kennis, skills én certificering.

3

Eerlijke beloning

Als één juridische entiteit vormen we samen een gecontracteerde zorgverlener.

4

Maximaal ondernemen

Fiscaal veilig, HKZ-gecertificeerd & zorg-administratief optimaal ondernemen.

Wil jij dat ook? Meld je aan.

Word lid

Veilig ondernemen

Ben je lid? Dan werk je met het uitgekiende kwaliteitsmanagementsysteem Conexus, waarmee je vanaf je pc, laptop of tablet het volledige kraamzorgproces van begin tot eind registreert. Zo werk je transparant, efficiënt én is de kwaliteit van je bedrijfsvoering gewaarborgd.

En je factuur? Die stuur je eenvoudig en rechtstreeks naar betreffende zorgverzekeraar. Simpel, makkelijk en snel. Zo houd jij meer tijd over voor je werk, daar waar je passie ligt. Voor maximaal werkplezier en kwaliteit van zorg.