Onze kraamzorgprofessionals

Leden van Coöperatie kraamzorggroep KZG zijn zelfstandig ondernemende kraamzorgprofessionals. Echte pareltjes uit het werkveld, die – gedreven door hun passie voor het kraamzorgvak – kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap.

Ben je zwanger en verwacht je binnenkort een kindje? Neem gerust contact op met een van onze HKZ-gecertificeerde kraamzorgprofessionals bij jou in de buurt. Voor persoonlijke, kwalitatieve kraamzorg. En een optimale ondersteuning voor jou en je baby.

De ledenvoordelen voor je op een rij.

1

Zelfstandig én samen

Bundel je krachten. En versterk je zelfstandige positie in de kraamzorgsector.

2

De beste zorg

Borg je kwaliteit van zorgverlening met up-to-date kennis, skills én certificering.

3

Eerlijke beloning

Als één juridische entiteit vormen we samen een gecontracteerde zorgverlener.

4

Maximaal ondernemen

Fiscaal veilig, HKZ-gecertificeerd & zorg-administratief optimaal ondernemen.

Wil jij dat ook? Meld je aan.

Word lid

Bo geboortezorg

Door de samenwerking met Bo geboortezorg heb jij als zelfstandig opererend kraamverzorgende ook een stem binnen de branche. En blijf je altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Wel zo’n fijn idee.

KSV

Veel kraamzorgorganisaties en geboortezorgprofessionals hebben zich verenigd in regionale Kraamzorg Samenwerkingsverbanden (KSV’s). Coöperatie kraamzorggroep KZG sluit namens haar leden regelmatig bij hen aan, voor een optimale samenwerking binnen de geboortezorgketen.

VSV

Door de aansluiting van onze kraamzorggroep met de verschillende VSV’s – en de daarbij aangesloten verloskundigen en andere geboortezorgprofessionals – denken wij als mede-zelfstandig ondernemer in de kraamzorg mee over belangrijke thema’s binnen de integrale geboortezorg. Landelijk én in jouw regio.

Zorgen doen we samen.
Jouw partners in spé!
Brancheorganisatie Geboortezorg
ISO 9001 HKZ
Kenniscentrum Kraamzorg
SBB Erkend leerbedrijf
DEKRA